2011-01-31
 21:54:06

tävling!

Hittade av en slump denna sida med snygga smycken! Och så fick jag syn på att hon hade tävling så, why not? Hoppas på att jag vinner! :) Superfina!
2011-01-21
 22:23:52

Hjälm

Ny ridhjälm införskaffad! :)


2011-01-20
 22:49:35

Styckesindelningarna

Som jag skrivit förut så irriterar jag mig på att det inte blir några styckesindelningar. Har märkt att det beror på mitt internet program... Har Safari och tydligen vill inte styckna fungera då...
2011-01-20
 22:48:26

Skola med mera.

Hej hej.
Varit i skolan idag och haft 2 olika lektioner fast det var en rätt så lång dag. Började 08.40 och slutade 15.45. Gjorde inget som var speciellt intressant så skippar att skriva det. Jag hade bilen idag så på hemvägen så åkte jag och hämtade upp mamma i Huddinge C. När jag kom hem gjorde jag inte speciellt mycket. Åt middag och sen åkte jag och mamma iväg på våran Vattengympa, det var vikarie och mycket jobbigare pass denna vecka än förra veckan. Men skönt att få anstränga sig. När jag kom hem så har jag kollat lite på olika hemsidor efter en klänning/klänningar till Studenten och skivan. Hittat en men måste bara bestämma mig om jag vill ha den på Studenten eller skivan då den finns i både svart och vit... Får se hur jag gör. Bra pris var det på den i alla fall. :)
Men nu ska jag göra mina 50 kvälls situps och sen sova! Natti! :)
2011-01-19
 22:58:01

Stallet

Hej, Som jag skrev förut så skulle jag blogga igen när jag kom hem från stallet. Red Findy Lee. Innan lektionen trodde jag det skulle gå dåligt men det gjorde det faktiskt inte, Hon var inte så stel som hon brukar vara. Gick faktiskt riktigt bra för att vara på henne. :) Skulle faktiskt vara rätt kul att få henne nästa vecka också för att utveckla det ännu mera. :)
När jag kom hem så duschade jag och gjorde ansiktsmask och hårinpackning och rakade benen och så! Skönt! Nu har jag precis kollat på Glee som mamma spelade in till mig. loove it!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och sova!
Natti. :)<3
2011-01-19
 12:27:42

skolan

Hej hej.

Sitter i skolan just nu, har våga tala, som kursen heter. Vi ska skriva ett argumenterande tal och jag ska skriva om att man ska få åka buss och så gratis. :P haha. Men men. vet itne vad jag ska skriva mer nu, Bloggar antagligen ikväll igen när jag kommer hem från stallet. :)

2011-01-18
 22:41:35

One tree hill <3

Alltså, ahh! Nyss "tjuvtittat" på nästa avsnitt av One tree hill. Kunde inte hålla mig var tvungen att veta om han var död eller inte. men men, nu ska vi inte avslöja det. Allt jag kan säga är att One tree hill är en grym serie <3



Idag är det ju Måndag vilket betyder att min klass bara har en lektion vilket betyder att typ ingen kommer. Hahah, Men jag var i alla fall där och vi redovisade våra arbetet i pedagogiskt lärande och sen fick vi gå hem. :) När jag kom hem så åt jag och kollade lite på tv.
När mamma kom hem vid halv 4 så åkte vi till Södertälje för att kolla på hjälmen jag vill köpa, Den var skön men lite för stor och de hade inte mindre inne men lämnade i alla fall mitt namn & telefonnummer så skulle de ringa när den fanns inne.
2011-01-18
 22:33:24

Trött

Hej hej. :)
Såg att Cassie tänkte vara tråkig, men ja ja, jag får väl blogga tills hon vill blogga igen. Idag har jag inte hunnit göra speciellt mycket mer än att varit i skolan. Började halv 10 i morse och slutade klockan 5.. LÅÅNG SKOLDAG! Vart hämtad av mamma efter skolan och åkte hem. Sen typ åt vi middag, Fisk, och efter det så somnade jag i soffan ett tag. Riktigt skönt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om mer, har inte hänt så mycket. I morgon ska jag rida så då kan jag skriva om det, vi får väl se hur det går. :)
2011-01-18
 21:57:44

Sad but true

Tjena bloggen, vet itne riktigt om jag tyckte det var så kul att blogga, därför kommer jag att sluta blogga ett litet tag, kanske skriver nått inlägg lite då och då, men just nu har ajg extrem boggtorka och eftersom ingen komentrar känner jag mig grymt omotiverad till att fortsätta.. aja strunt samma!
Jag saknar finasate ponnyn grymt jävla mycket! :( <3 <3
2011-01-17
 16:27:27

skooolan!

Hej! denna dagen har varit underbar! :D skolan var bäst, men nu är jag sjukt jävla muddafucking trött, haha. palla att jag måste vara uppe i några timmar till! :O :'( jag är i alla fall kär i robot unicorn atack låten! :D den är helt amazing! i alla fall så ska jag nog till stallet eller något imorgon, men nu ska jag gå och göra en jävla fucking cp novellanalys, hatar att plugga hemma! :'(

jag saknar dig massvis killen! <3

2011-01-16
 22:46:16

Hej hej. :)

hej på er.
Har inte gjort speciellt mycket idag. Vaknade typ 10 men låg kvar i sängen och kollade på tv. :) Vid 12 åt vi lunch och efter det åkte jag, mamma och pappa till Länna. Först var det tänkt att vi skulle stanna på Lyckås men såg på hemsidan sen att de inte var öppet så det blev inget. Men Vi var i alla fall inne på lite olika köksaffärer och sängaffärer. Efter det så åkte vi hem och jag satte mig med min inlämningsuppgift som ska vara inne i morgon. Hade knappt börjat med den och hela uppgiften var skit tråkig. Men men, Gjorde i alla fall klart den. Sen kollade jag lite på tv. Först No ordinary Family och sen kollade jag på mitt inspelade One tree hill. <3 Hann inte kolla på det när det gick eftersom jag skrev min skoluppgift.

På Onsdag börjar ju Glee! :D Men de är på Onsdagar då jag rider så mamma får spela in det med + att det är på någon ny kanal så vi måste först göra någon sorts av programsökning. Hoppas verkligen det funkar...

Men i alla fall, I morgon har jag bara en lektion. Börjar kl 11.35 och slutar 13.10. Funderar på att åka och kolla på den där hjälmen jag skrev om också, den fanns på någon affär i Södertälje så får vänta tills mamma kommer hem med bilen så åker jag nog efter det. Men vi får se hur det blir med det. :)
Alltså jag fattar inte varför det blir styckesindelningar ibland och ibland inte? Nån som kan hjälpa mig med varför texten trycker ihop sig även fast jag gör styckesindelningar?

2011-01-16
 00:03:36

eftermiddagen/kvällen

jaa som sagt var jag hemma hela dagen idag, och jaa inget intressant med det men skit samma, vincent var här så fullt upp hela tiden typ! :)  i släppte iväg två himmelslykor, de var fett coolt lixom lite eld gjorde så dem flög! :O aja har vi typ inte gjort så mycket, jag har faktistkt pluggat lite kemi/fysik! :D Duktig chey! :D




2011-01-15
 21:25:02

Hockey

hej hej.
Bloggade inget igår, hade inte så mycket att skriva om. Var i skolan och jobbade med projeketarbetet om ätstörningar hela dagen, men det gick riktigt bra. Jobbade på bra. :)
Idag var jag föst med mamma och handlade mat sen åkte jag hem och åt lunch och sen åkte jag, pappa och min bror iväg på Hockeymatch, Djurgården - Modo. DIF vann med 4-3 efter straffar. (y) Men i alla fall, Nu har jag varit hemma ett tag, ätit middag, Oxfilé , rotfrukter i ugn och sås. gott gott. :)

Har suttit och kollat lite på ny ridhjälm också, funderar på att köpa Jacson Wen. Det är typ en kopia av witaker hjälmen fast väldigt mycket billigare. Försöker ta reda på om den finns på någon affär i Stockholm, någon som vet?


2011-01-15
 13:55:30

Rubrik

hej hej bloggen, haha fult men aja!


har varit hemma hela dagen är sjukt jävla trött, längtar efter Trinty! hur jävla mycket som hellst, aja ska till stallet imorgon, sen skulle jag ju åkt till taffsnäs imorgon men det blir inget, för de blev så mycket strul med skjuts och så, men jag får väll åka senare! :) ´

har försökt ladda upp en bild på Trintiy varje dag den här veckan, men det går inte! :O aja ska se till att det går någon annan dag!

2011-01-14
 23:59:20

sova nästa!

Hej hej! :D

jag är grymt ledsen över att jag inte bloggade igår, men jaaa jag vet inte om de hade blivit så jävla kul att läsa om det! :( aja strunt samma idag var de i alla fall skolan, massa kurs grejer -.- sen stacka jag i alla fall hem till freja och skulle ha överasknings party för denise, men vi failade eftersom vi bakade tårta till henne igår, och tog kort på varandra med frejas mobil när vi åt grädde bland annat, och så råkade denise se dem i skolan men strunt samma, hon blev jätte glad, haha många glada skratt tjejer! <3 men i alla fall så är jag sjukt trött nu och ska typ sova eftersom amanda tycker att hon ska klippa mig imorogn kanske jag i alla falll ska ta mig till stallet så vi får väll se om det kan bli roligare bloggning imorgon! :D


I can't stop missing you... <3




2011-01-13
 22:47:27

tjena

Hej hopp. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Mådde inte speciellt bra på morgonen så jag stannade hemma från skolan, tog en alvedon och sov massa. på kvällen mådde jag lite bättre och stack iväg på vattengympa tillsammans med Mamma, Det är typ jag och en massa tanter. :P haha. :) Men motion är motion. :)

I morgon ska jag i alla fall till skolan så ska typ gå och sova nu. Blev bara ett kort inlägg eftersom jag inte gjort speciellt mycket idag. :P
2011-01-12
 21:52:12

Hej

Hej. Först vill jag bara säga att jag är extremt trött så vet inte hur mycket jag orkar skriva.

Filmer igår var riktigt bra, en riktig tonårsfilm. haha. :) Grymt bra soundtrack måste jag även säga, Jag brukar inte reagera speciellt mycket på låtar i filmer men just detta fångade mig om man kan säga så??
Men i alla fall. Idag var det skola sen åkte jag hem och sov typ 40 minuter. Efter det så körde jag mamma till Kungens kurva för hon och pappa skulle på något möte med någon som kanske ska fixa vårt kök. Sen åkte jag hem och bytte om och sen drog jag till stallet. Red Olympia, Kan inte säga att det gick speciellt bra. Jag vet inte hur man rider den där hästen.. Men men, jag får väl lära mig. :P
Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog sova.
Nattinatti! ;)


2011-01-12
 12:18:52

Hemstidiedag

jaa som sagt, har hemstudiedag idag! de är rätt nice! men de är så jääääävla tråkigt att läsa 240824865824850274  styckna noveller som hanldar om massa skit, det suuuger verklingen! har i alla fall kollat lite på tv också, de är lite roligare! :D



kinesbild som jag bjuder på!

blir nog i alla fall stallet i eftermiddag!

2011-01-11
 23:40:19

Ointressant, verre!

Cha cha bloggen, nej men i alla fall så vet jag inte hur mycket jag orkr skriva, men jag hade i alla fall utevecklingssamtal idag. gick väll bra, de ända jag fick höra var att jag var duktig ansvarsfull och att terminen kommer att gå fort! inget av de där vill jag ingentligen höra! aja strunt samma! sen blev de hem och matte plugg, fan vad mit steg kan gå och ta sig, det är sjukt jälva svårt, imorgon blir det nog till att läsa noveller och göra novellananlys, hoppas det är lättare än matte! :D

stallet på eftis i alla fall, hade teori med julia, dem små söta barnen puss på er! :D sen kollade jag när hon hoppade madonna, och Amanda flög av! :O trodde alvarligt hon skulle dö, men de verkade inte som hon gjorde illa sig så mycket som tur var, haha vickan satt och filmade och när hon låg på marken så blev vickan typ rädd och kastade kameran så filmen försvann :(

aja i alla fall så ska jag sova nu, för jag måste jobba med svenska imorgon, för de är så jävla nice att om jag hinner med alla mina terminsmål innan påsklovet har jag två veckors prao, de är sjukt nice! :D hoppas jag kan praoa på taffnäs! :)
haha inget av de här var igentligen så intressant, men skit samma, sov gott

2011-01-11
 19:41:49

Bio

Hej!
Hinner skriva ett kort blogginlägg nu innan jag ska åka. Ska nämligen på bio med två klasskompisar, Nathalie och Sandra. Vi ska se easy A. Skriver i morgon vad jag tyckte om filmen då vi kommer komma hem rätt så sent.
2011-01-10
 22:46:43

haha, lovade sara :D

Hej igen bloggen, lovade sara att jag skulle blogga igen, så nu skriver jag ett till inlägg, hände inte så mycket i stallet idag, borstade på trinity! sen åkte jag typ hem (förresten petra är bäst!) men i alla fall så har jag väll chillat mest galet hela kvällen! :) sen bestämde ajg mig för att ta ett till hål i brosket så nu har jag sju hål i öronen med örhängen i! :) kanske blir bild senare! :D


 
bild på stackars grimar som Carro klippt av örat på! :)

2011-01-10
 17:57:18

Take care of my heart, I've left it with you.

2011-01-10
 15:41:04

Skola

Hej, Började skolan idag men hade bara en lektion, eller vet inte ens om jag kan kalla det för det. Men från och med nu så har vi bara en lektion på måndagar, mellan 11.35 och 13.10, skönt men lite onödigt. Men i alla fall så kom jag till skolan. Satt på lektionen i 25 minuter och sen kunde vi gå igen. Det var en uppgift som man lika gärna kunde göra hemma så om man ville så fick man gå. Så det var min skoldag det. :P

När jag var på Hööks för några dagar sen såg jag en schabrak som jag tyckte väldigt mycket om. Men jag vet inte känns lite onödigt att köpa det, har redan två stycken som jag knappt använder. Men får se hur det blir.
2011-01-10
 15:20:28

första skoldagen!

ja som ni vet, första skoldagen är över, skönt att skolan har börjat igen, tänkte kasta mig iväg till stallet nu, och ta hand om Trinity, sen ja de lär väll inte hända så mycket mer, skriver väll nått mer roligt när jag kommer hem! :)

kan ju berätta att min kära madre har stickat en mössa och ett par vantar till mig! jag älskar dem verkligen!
dig också Astrid! <3

2011-01-09
 16:10:50

haha, sara ditt jävla agro!

till sara! först och främst var det endast igår jag inte bloggade och du vet varför! sen så håller jag faktiskt på och skiver i bloggen idag! :)


Jag saknar min plutt ponny aldeles för mycket! :( <3

Jag red på ridskolan idag, red Cuba, det gick så sjukt jävla dåligt att jag bara ville hoppa av och gå in. men jag fortsatte att rida, bara för att! sen i alla fall var de stockholmscupen hemma och borta och ponnycupen borta så de va massa förvirrade människor i stallet typ hahaha, men i alla fall så hoppas jag det gick bra för oss! Hemma händer det väll inte så mycket, mest tråkigt! men imorgon börjar i alla fall skolan så jag har någonting att göra igen! :) rätt skönt faktiskt, har längtat riktigt länge! hahaha jag vet att jag är sjuk i huvudet! :P
2011-01-09
 13:59:09

:D

Hej!
Känns som om det bara är jag som bloggar? Cassie?!??! VAKNA! :P Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu.
Vaknade vid 10.00 och åt en apelsin till frukost sn åkte jag med mamma till Ica maxi och handlade lite mat. Sen har jag inte gjort så mycket mer än.
Såg i alla fall "A walk to remember" igår. Har sett den förr men den är ju så underbar, Älskar den! Jag gråter typ halva filmen för att den är så fin. Så, om du inte sett den, se den! Underbar film!

Får se om det kommer något mer blogginlägg senare idag och ska även säga till Cassie att hon måste blogga! :)
2011-01-08
 22:24:03

Filmer

Hej
Idag blev jag väckt vid 10 sen åt jag frukost (eller en banan) och gjorde mig klar. Sen åkte vi till Sickla Galleria. Mamma skulle kolla på Best of brands nu när de har 50 procent på sina kläder. Jag skulle kolla efter en kofta som jag såg förra veckan men den var slut... :(
Gick i alla fall till h&m och där fick jag med mig en BH, två ansiktsmaskar och en dagkräm vilket behövdes. Var även inne på Åhléns och Gina men hittade inget där. Sen åkte vi hem och åt lunch. Efter det kollade jag, mamma och min lillebror på film. Knight and day, rätt bra faktiskt.
Efter det åkte vi till min pappa's syster och henne's familj. Vi åt där och bytte julklappar eftersom vi inte gjort det innan. Fick tre filmer, "A walk to remember", "Step up 2 - The street's" och "The runaways". :)
Nu har vi typ precis kommit hem och jag funderar på att gå och lägga mig i sängen och kolla på någon film men får se hur det blir. :)
2011-01-07
 17:35:58

Taffsnäs! :D

Hej. :) Idag var vi på Taffsnäs som sagt. :) Cassandra red Luring och jag red Vilje. Nu sitter vi hemma hos mig, Cassie har en katt i knät och jag fick skriva här. Det var väldigt mycket snö på taffsnäs så vi tog det rätt lugnt. Tog någon lugn galopp bara och travade lite men skrittade rätt så mycket.
Hahaha, Bäst var när Luring trodde att han kunde bli uppäten av en pulka. Det var några som tolkade bakom Walle och när vi skulle passera varandra så kastade sig Luring bakåt rakt in i Vilje så Vilje var tvungen att baka undan. :P haha, Luring är en liten fjolla men så är det när hästen knappt får gå något.
Cassie & Luring
Sara & Vilje
2011-01-06
 17:57:20

Design och sååå!

Hej! som sara skrev tidigare idag så är inte vi så bra på blogg och såå, men vi hitade en sida att fixa från! :)
men i alla fall så är mitt rum helt jääävla rent och snyggt, städade igenom allt, verkligen allt! så jäävla nice! och imorgon är det Taffsnäs är så jääävla taggad! :D :D

2011-01-06
 16:16:09

Mystique <3



Ett år sen idag. R.i.p världens finaste. <3
2011-01-06
 16:13:55

Taffsnäs

hej hej. :)
Imorgon åker jag och Cassie till Taffsnäs eftersom det inte blev något igår. :) tror vi ska rida ut men det beror väl lite på vädret men enligt smhi så ska det vara sol i morgon! :D HÄÄRLIGT!

Idag har jag hjälpt mamma med att städa tvättstugan, pappa sa att jag skulle städa mitt rum också men det orkar jag inte. :D Kom precis på att jag måste slå in Cassie's julklapp också, har inte orkat göra det innan. Hon tror att hon vet vad det är i det men det vet hon inte. :P hehe. :D
Juste nu när jag ändå skriver, Om det nu är någon som läser vår blogg är det någon som skulle kunna hjälpa oss med en Header? Varken jag eller Cassie vet hur man gör ed koderna och allt sånt, eller om någon vet något hjälp hemsida eller liknande? :)



2011-01-06
 16:02:44

sant.

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte"
och lite smärta bakom "det är lugnt"


2011-01-06
 14:18:04

hahaha mooosad!

asso, ni skulle varit i min hjärna i natt, som jag skrev på facebook somnade jag i soffan igår våran soffa är rätt kort och hårt, så jag vaknade med skit ont i huvudeet och i nacken och i ryggen! aj aj aj aj aj! sen drömmen jag drömde var inte så jävla kul heller! jag var i stallet, på enskede altså! sen stod Taffsnäs Olliver i stallgången och sparkade in mig i Montes spilta, så lixom låg jag där typ avsvimmad sen så la sig monte över mig typ. sen kom irre och ba nu ska du få lite sprutor, så fick jag tre sprutor i huvet typ. aja det var i alla fall stört! jag saknar Trinity jätte mycket! men det blir inget stall idag, dels för vädret och sen för att jag städar mitt rum! :(


 

2011-01-05
 22:51:14

seg dag.

Som Cassie redan skrivit så blev det inget Taffsnäs idag. Det var så mycket snö i morse så mamma och pappa tyckte inte jag skulle köra för att det skulle vara så lätt att köra fast. När mamma pratade med mormor som bor i närheten av Gnesta så sa hon att det har varit snö kaos och inga plogade vägar där idag så det var nog bra att vi inte åkte. Men vi åker nog dit på Fredag istället! :)
Annars har jag bara tagit det lugnt idag, Duschat, gått runt i min Onepiece och kollat lite på tv och datorn. Slapp dag helt enkelt. :) I morgon vet jag inte vad jag ska göra, får se om det blir något gjort alls. Det är ju KG kurs i stallet som vore rolig att kolla på. Får se om jag orkar åka ut. :)
Maine <3

2011-01-05
 21:32:35

Nehepp.. :(

Blev inget taffsnäs idag, vädret var för dååligt! :( så det bev stallet i stället! så jag kunde mysa lite med Trinity, har inte varit där på ett tag nuu! hennes päls var rätt smutsig, fick värsta ångesten över det, stackars liten som inte har blivit ompysslad sen innan jul! sen han jag inte borsta mycket alls idag.. :( stackars häst, jag vill verkligen åka ill stallet imorgon men icke sa nicke! städa städa jag ska bli en riktigt städ kärring! städa mitt rum är det som gäller imorgon! :( aja haha de måste också städas!

2011-01-04
 21:18:38

haha dagens inlägg, de kommer nog fler!

haha, det blev ett litet kvälls inlägg idag! :D haha somnade vid halv sex i morse och gick upp 10 haha mycket sömn! :P men i alla fall så träffade jag bönderna från Kungsör idag, det var mycket nice! :)
jag har inte gjort så mycket mer idag, men jag köpte i alla fall en hoodtröja när jag var med dem, haha den var typ knallgrön :D mycket nice! :) men i alla fall så taggar jag taffsnäs imorgon, de ska bli grymt roligt! ska rida världens finaste luring! :D <3 men jag funderar på om det snart ska bli dags och sova så jag är pigg och glad imorgon :) tror det får bli så hoppas jag är mer aktiv på bloggen imorgn! :D



2011-01-04
 16:50:55

Styckes indelning?

Jag förstår inte varför blogg.se trycker ihop allt när man publicerar? Är det jag som gör fel på något sätt? Gör bara vanliga styckes indelningar men blogg.se verkar ta bort dem?

2011-01-04
 16:48:02

hej hej. :)

haha, Märker att det inte kommer bli så stor variation på mina rubriker, varför ska det vara så svårt? :P
Idag har jag varit på bio med Mamma, Lillebror och en som mamma är kontaktperson till. Vi såg Narnia - Kung Caspian och skeppet gryningen. jag tyckte den var bra, höll likgiltig klass med de andra Narnia filmerna som visats. Efter filmen så åt vi, blev Taco bar för min del, gott. :)
Efter det så åkte vi hem och jag åkte direkt iväg till Huddinge Centrum för att hämta upp min stövel som var inne för lagning. Fick med mig två dvd filmer hem också, pojken i randig Pyjamas och Jakten på lycka. Får se om jag kollar på någon av dem i kväll.
I morgon ska jag och Cassie åka till Taffsnäs och rida ut. Jag ska ha Vilje och Cassie ska rida Luring. Får se om någon av oss orkar ta med oss kamera i sånna fall blir det några bilder i morgon när vi kommit hem.

2011-01-03
 20:13:28

:)

Trinity, Cassandra, Maine, Sara
2011-01-03
 19:18:01

Hej hej! :)

Ja, Eftersom Cassandra har presenterat sig så ska jag väl göra det också.
Jag heter Sara. Är 19 år och går sista året på Sågbäcksgymnasiet där jag läser Barn & Fritid vilket jag trivs med.
På fritiden så rider jag på Sundby Ridskola som ligger i Huddinge. Tror att jag ridit där i ca 11 år nu. Min favorit ponny heter Stackarps Maine och är en brun D-ponny.
Jag och Cassandra lärde känna varandra på Taffsnäs 2008 men började prata mer 2009.
Det var Cassandra som sa att hon tänkte skapa sig en blogg och jag har även funderat på att börja blogga ett tag men det har inte blivit av men nu när Cassie sa att hon ville börja blogga så tänkte jag att vi kunde göra en tillsammans. :)
Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt, I alla fall när jag har något att skriva! :)

2011-01-03
 18:21:41

Cassie, det är jag det! :D

Hej, jag heter cassandra, kallas Cassie, jag är 15 år och går i nian i kunskapsskolan i enskede. I framtiden vill jag bli kock hellst starta eget och såå. Hästar är ett av mina stora intressen jag rider på enskede ridskola vilket jag har gjort i snart tio år, mina favorit hästar på ridskolan heter Trinity född 04, som är min sköthäst, har inte sköt henne så länge, men jag gör det sex dagar i veckan så jag hoppas jag lär känna henne bättre snarast, sen är Phantom född 02 en av mina stora favoriter, han är den hästen som jag oftast rider, och det har börjat gå lite bättre nu på sista tiden faktiskt. jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan på bloggen, så ni har mycket att läsa och komentera! :)
de var väll det mesta om mig, undrar ni något är det bara att komentera :)

Glömde säga att jag har varit på taffsnäs fjordhästridläger fem år i rad, har min favorit häst därifrån också, luring (hästen på bilden) han är född 92 och världens bästa! :D